Κατηγοριες

ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ

ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ

Το αντιολισθητικό σαγρέ wiremesh κόντρα πλακέ έχει σχεδιαστεί για την αξιοποίηση του στις καρότσες φορτηγών αυτοκίνητων, για το δάπεδο και τα πλευρικά τοιχώματα, ρυμουλκούμενα αυτοκίνητων και άλλες ειδικές εφαρμογές.

Και οι δυο εξωτερικές πλευρές του κόντρα πλακέ με αντιολισθητική σαγρέ wiremesh επιφάνεια είναι καλυμμένες με φιλμ  μελαμίνης, φαινολική ρητίνη με ανάγλυφο σαγρέ αντιολισθητικό μοτίβο .
Το ανάγλυφο αντιολισθητικό σαγρέ μοτίβο δημιουργείται όταν κατά τη διαδικασία πρεσαρίσματος, η τελική επικάλυψη του κόντρα πλακέ είναι επίστρωση από φαινολική ρητίνη φιλμ μελαμίνης και οι πλάκες της πρέσας είναι καλυμμένες με ειδικό συρματόπλεγμα wiremesh
Διαθέσιμα πάχη για το αντιολισθητικό σαγρέ wiremesh κόντρα πλακέ είναι τα 12 mm, 21mm, 27 mm και διαστάσεις  2500 x 1250mm.

Ο τύπος της ξυλείας που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του αντιολισθητικό σαγρέ wiremesh κόντρα πλακέ είναι συνήθως η σημύδα η λευκά poplar και η ελάτη είτε συνδυασμός αυτών.
H συγκόλληση των ξυλοκόλλων καπλαμάδων για την παράγωγη του αντιολισθητικού σαγρέ wiremesh κόντρα πλακέ γίνεται με κόλλες WBP.
Βάρος Film: 120-150 g / m² ανάλογα με την προέλευση του κόντρα πλακέ με αντιολισθητική σαγρέ wiremesh επιφάνεια.
 

Χρώμα Film: Μαύρο η σκούρο καφέ αδιαφανές, ανάλογα με την προέλευση του κόντρα πλακέ με αντιολισθητική σαγρέ wiremesh επιφάνεια.
 

Ταξινομηση:
Εμφανιση:
Εμφανιση: Λιστα Πλεγμα