Κατηγοριες

ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ ΦΙΛΜ

ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ ΦΙΛΜ

Το κόντρα πλακέ  film είναι ανθεκτικό στην υγρασία  και καθαρίζεται εύκολα .
Λόγω της αντοχής του και της ανθεκτικής του επιφάνειας το κόντρα πλακέ film είναι το κατάλληλο υλικό στον τομέα του καλουπώματος των εμφανών σκελετών των οικοδομών, για την κατασκευή λείας επιφάνειας σκυροδέματος
Επίσης χρησιμοποιείται σαν διακοσμητικό υλικό σε επιπλώσεις αρχειοθέτησης και βιβλιοθηκών όταν ο αρχιτέκτονας-διακοσμητής θέλει να δώσει μια βιομηχανική αίσθηση διακόσμησης industrial look στις επιπλώσεις των καταστημάτων.
Για παράδειγμα οι επιπλώσεις των βιβλιοπωλείων Παπασωτηρίου είναι κατασκευασμένες από κόντρα πλακέ film .
Η επιφάνεια του κόντρα πλακέ film είναι καθαρή και ανθεκτική σε ισχυρά απορρυπαντικά, το οποίο είναι σημαντικό για τις κατασκευές και την αποθήκευση των προϊόντων διατροφής.
Το κόντρα πλακέ film μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας, υψηλής υγρασίας και παρέχει προστασία εναντία σε έντομα.
Υπάρχουν τρία βασικά ειδή κόντρα πλακέ φιλμ film.
Το κόντρα πλακέ film σημύδα το οποίο είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό, καθαρίζεται εύκολα και είναι και ένα από τα καλύτερης ποιότητας κόντρα πλακέ film.
Το κόντρα πλακέ film poplar το όποιο είναι επίσης εύκολο να καθαριστεί αφού έχει την ιδία επιφάνεια με το κόντρα πλακέ film σημύδα αλλά είναι μαλακότερο και ελαφρύτερο υλικό από το κόντρα πλακέ film σημύδα χαρακτηριστικό που του δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα στις χρήσεις που παίζει σημαντικό ρολό το βάρος του υλικού.
Το κόντρα πλακέ film Κίνας το οποίο έχει ανταγωνιστική τιμή .

Κόλλα τύπου: φαινόλης-φορμαλδεΰδης (WBP).

Βάρος Film: 120 g / m² - 400 περιστροφές, σύμφωνα με Taber test (EN 438-2)

Χρώμα Film: Μαύρο η σκούρο καφέ αδιαφανές, ανάλογα με την προέλευση του κόντρα πλακέ film

Πυκνότητα: 580 - 650 kg / m³ ανάλογα με την προέλευση του κόντρα πλακέ film
 

Ταξινομηση:
Εμφανιση:
Εμφανιση: Λιστα Πλεγμα