Κατηγοριες

MDF ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΑΠΛΑΜΑ

Για την παραγωγή του τεχνητού καπλαμά ή τεχνητού ξυλόφυλλου χρησιμοποιούνται είδη ξύλου όπως λεύκα, basswood ή ayous τα οποία αναπτύσσονται αειφόρα.
Με την κατάλληλη επεξεργασία και εμβαπτισμό σε μη τοξικά χρώματα καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε τεχνητούς καπλαμάδες ή τεχνητά ξυλόφυλλα χωρίς αποκλίσεις ως προς την ποιότητα, τους χρωματισμούς, το πάχος, και τα σχέδια.

Συνήθως τα έπιπλα δεν κατασκευάζονται από μασίφ ξύλο για λόγους οικονομίας αλλά και περιβαλλοντικούς .
Τα έπιπλα που κατασκευάζονται από MDF με επένδυση τεχνητό καπλαμά ή τεχνητό ξυλόφυλλο(MDF επενδεδυμένο με τεχνητό καπλαμά) μας δίνουν την αίσθηση του μασίφ ξύλου, χωρίς να είναι.
Το MDF με επένδυση τεχνητό καπλαμά ή τεχνητό ξυλόφυλλο(MDF επενδεδυμένο με τεχνητό καπλαμά) χαρακτηρίζεται από την απουσία ελαττωμάτων, την ομοιογένεια και επαναληψιμότητα των χρωμάτων και μεγεθών .

Η πολύπλευρη χρήση του καπλαμά επιτυγχάνετε χάρη στο μεγάλο  εύρος των διαφορετικών ειδών ξύλου όπως επίσης στους διαφορετικούς τρόπους κοπής που δίνουν διαφορετικά αποτελέσματα στην  επιφάνεια του,
δίνοντας με αυτόν τον τρόπο σε κάθε διακοσμητή να διαλέξει το μοναδικό του μοτίβο.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας διαθέσει MDF με επένδυση τεχνητό καπλαμά ή τεχνητό ξυλόφυλλο(MDF επενδεδυμένο με τεχνητό καπλαμά) κατόπιν παραγγελίας.
 

Δεν υπαρχουν προϊοντα σε αυτη την κατηγορια.