Κατηγοριες

MDF ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΠΛΑΜΑ

Η εταιρεία ΚΟΥΝΟΥΒΕΛΗΣ Α.Ε. είναι γνωστή για την ποιότητα και την ποικιλία των διαφόρων ειδών MDF με επένδυση φυσικού καπλαμά ή ξυλόφυλλο(MDF επενδεδυμένο με φυσικό καπλαμά) που διαθέτει.
Ο καπλαμάς ή ξυλόφυλλο είναι λεπτό φύλλο ξύλου με πάχος από 0,55mm.
Σαν ένα μοναδικό είδος που προέρχεται από την φύση o καπλαμάς ή ξυλόφυλλο καταφέρνει να μας δίνει διαφορετικά σχέδια καθώς και χρώματα ακόμα και αν μιλάμε για το ίδιο είδος καπλαμά.
Η λέξη καπλαμάς αποτελεί την εμπορική ονομασία της έννοιας  «διακοσμητικό ξυλόφυλλο». Ο καπλαμάς είναι η αποτύπωση της φυσικής ομορφιάς του ξύλου.  
Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται  σήμερα μας επιτρέπει να αποδώσουμε στο 100% την φυσική ομορφιά, αυτή που χρόνια φυλάνε μέσα τους οι κορμοί των δέντρων.
Η πολύπλευρη χρήση του καπλαμά επιτυγχάνετε χάρη στο μεγάλο  εύρος των διαφορετικών ειδών ξύλου όπως επίσης στους διαφορετικούς τρόπους κοπής που δίνουν διαφορετικά αποτελέσματα στην  επιφάνεια του,
δίνοντας με αυτόν τον τρόπο σε κάθε διακοσμητή να διαλέξει το μοναδικό του μοτίβο.
Οταν το MDF επενδυθεί με φυσικό καπλαμά ή ξυλόφυλλο  τότε έχουμε στα χέρια μας ένα προιόν με το οποίο μπορούμε να κατασκευάσουμε πλήθος επίπλων με ιδιαίτερη διακοσμητική αξία.
Χρησιμοποιώντας το MDF επενδεδυμένο με φυσικούς ή τεχνιτούς καπλαμάδες(MDF επενδεδυμένο με φυσικό καπλαμά) μπορείτε να δημιουργήσετε άπειρες εναλλαγές χρωμάτων και σχημάτων καθιστώντας κάθε δημιουργία σας μοναδική.
 

Ταξινομηση:
Εμφανιση:
Εμφανιση: Λιστα Πλεγμα